Searc Page
filosofia holisticmed

Η ποιότητα είναι δική μας υπόθεση

Δεσμευόμαστε για την υψηλή μας ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες μας.

Η ποιότητα είναι δική μας υπόθεση

Δεσμευόμαστε για την υψηλή μας ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες μας.

Τεχνολογία

Χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους πραγματοποιούμε το σύνολο των διαδικασιών αυτοματοποιημένα, γεγονός που δίνει στους χειριστές τη δυνατότητα να ελέγχουν όλα τα στάδια της γραμμής παραγωγής. Ψηφιακές εφαρμογές και μηχανισμοί ζύγισης, ανάμιξης, πλήρωσης και συσκευασίας εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια και υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Eγκαταστάσεις

Παρακολουθούμε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας έως και την συσκευασία. Ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες παρέχουν συστήματα εξαερισμού για τον διαχωρισμό σωματιδίων και τη διαδικασία φιλτραρίσματος και κεντρικού κλιματισμού για τη μείωση της υγρασίας. Έτσι εξασφαλίζονται ιδανικές συνθήκες επεξεργασίας ακόμη και ευαίσθητων ουσιών. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής και αποθήκευσης συμμορφώνονται απόλυτα με τις προδιαγραφές του προτύπου για την Ορθή Παρασκευαστική Πρακτική (GMP).

Ασφάλεια, ποιότητα, αποτελεσματικότητα

Οι σύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες εγκαταστάσεις παραγωγής, σε συνδυασμό με ένα φαρμακευτικά αποστειρωμένο περιβάλλον, εγγυώνται σταθερότητα στην ποιότητα των προϊόντων και μέγιστη ασφάλεια.
Επιλέγουμε τα προϊόντα μας με κριτήρια που διασφαλίζουν την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια και περνούν από εκτεταμένες και συνεχείς δοκιμές.
Ως πρώτες ύλες των προϊόντων της OLONEA επιλέγονται συνδυασμοί, οι οποίοι βελτιστοποιούν τη βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών. Έτσι επιτυγχάνεται ένας υψηλότερος βαθμός απορρόφησης από τον οργανισμό.

εγγραφειτε στο newsletter μασ

Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε ενημερώσεις από την εταιρεία μας και να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις σε νέα προϊόντα.

Όλα τα προϊόντα είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ

Στην OLONEA με προτεραιότητα την ασφάλεια, ποιότητα και αποτελεσματικότητα όλα τα προϊόντα είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ). Ως «συμπληρώματα διατροφής» ορίζονται τα διατροφικά προϊόντα αρμοδιότητας ΕΟΦ με σκοπό τη συμπλήρωση της συνήθους δίαιτας, τα οποία αποτελούν συμπυκνωμένες πηγές θρεπτικών συστατικών. Ο ΕΟΦ αποτελεί τον κρατικό φορέα για την ασφάλεια φαρμακευτικών προϊόντων, που χορηγούνται σε ανθρώπους με σκοπό την πρόληψη, τη θεραπεία, τη διάγνωση μίας ασθένειας ή μίας πάθησης.

Πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας παραγωγής

Στην OLONEA παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια εξασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη σας, φέροντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις των διαδικασιών και του περιβάλλοντος παραγωγής.

Προϊόντα κατάλληλα για όλους

Τα επιμέρους συστατικά των σκευασμάτων είναι ελεγμένα και πιστοποιημένα από εγκεκριμένους φορείς.

ΧΩΡΙΣ πρόσθετα, αλλεργιογόνα, GMO

Όλα μας τα προϊόντα δεν περιέχουν πρόσθετα συντηρητικά, γλυκαντικά, αλλεργιογόνα και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς ή συστατικά και είναι κατάλληλα για χρήση από άτομα με τροφικές αλλεργίες και διαβητικούς.

Πολιτική ποιότητας ISO

Η Πολιτική Ποιότητας της OLONEA είναι:
• Να τηρεί τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις,

• Να παρέχει ασφαλή προϊόντα που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών όπως έχουν διατυπωθεί στις παραγγελίες τους, τηρώντας το κόστος σε ανταγωνιστικά επίπεδα,

• Να απασχολεί προσωπικό που επιλέγεται με βάση τα κριτήρια και τις απαιτήσεις της κάθε οργανικής θέσης, αλλά και τη διάθεση συμμετοχής στο όραμα και τις αρχές της εταιρείας,

• Να παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς, τις κινήσεις των ανταγωνιστών και τις νέες τάσεις και να προσαρμόζει με τον βέλτιστο τρόπο τις μεθόδους της,

• Να παρακολουθεί συστηματικά και να τηρεί σε υψηλό επίπεδο τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών της διασφαλίζοντας ότι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες τους, λαμβανομένων υπόψη των υποχρεώσεων που προκύπτουν από συμβάσεις και περιλαμβανομένων των τυχόν νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων, έχουν προσδιοριστεί και εκπληρώνονται.

• Να υλοποιεί τους Στόχους Ποιότητας που θέτει, μέσα από την αποτελεσματική διαχείριση τους.

Το όνομα ‘’OLONEA’’ να αποτελεί εξασφάλιση για την αξία και την ποιότητα των προϊόντων που παράγει.

Για την επίτευξη των παραπάνω ο οργανισμός έχει τεκμηριώσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνο με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ ISO 9001:2015, που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων της καθώς και τις σχέσεις με τους πελάτες. Επίσης η OLONEA ενημερώνεται και συμμορφώνεται με τις κανονιστικές υποχρεώσεις και την νομοθεσία που τυχόν αφορούν και διέπουν το αντικείμενο εργασιών της.

Το Σύστημα Ποιότητας είναι το εργαλείο για την ανάπτυξη, βελτίωση και περαιτέρω καταξίωση της OLONEA στην αγορά που κινείται και έχει την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης σε θέματα πόρων – μέσων για την αποτελεσματική εφαρμογή και βελτίωση της.

Η Πολιτική Ποιότητας που έχει θεσπιστεί είναι κατανοητή από το σύνολο του προσωπικού και αποτελεί καθημερινό του μέλημα η εκπλήρωσή της.

Ο Διαχειριστής

Πιστοποίηση Συστημάτων διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001 : 2015