Νέα | bacteflora® CRANBERRY με προβιοτικά και φυτοσωμιακό κράνμπερι

Βρες και εσύ το δικό σου bacteflora… με ενισχυμένη σύνθεση και ανανεωμένη συσκευασία

Το bacteflora® FEM μετονομάστηκε και βελτιώθηκε για να προσφέρει ακόμα καλύτερη προστασία. Νέα εποχή για το bacteflora® CRANBERRY με καινοτόμες και στοχευμένες αλλαγές, αλλά πάντα σταθερή ποιότητα και αποτελεσματικότητα. 

Το νέο ενισχυμένο bacteflora® CRANBERRY περιέχει 15 προβιοτικά στελέχη με 20 δις πληθυσμό ανά κάψουλα, 5 μεταβιοτικά στελέχη και φυτοσωμιακό εκχύλισμα Anthocran® cranberry phytosome. Η αναβαθμισμένη σύνθεση 15 προβιοτικών στελεχών με 20 δις ανά κάψουλα, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, στοχεύοντας στην εξισορρόπηση του εντερικού μικροβιώματος και την προστασία του ουροποιητικού συστήματος από υποτροπιάζουσες ουρολοιμώξεις και μυκητιάσεις.

 

Κλινικά μελετημένα βακτηριακά στελέχη με υψηλό πληθυσμό ανά κάψουλα για σταθερότητα έως και την ημερομηνία λήξης  

Ανταποκρινόμενοι στις συνεχείς προκλήσεις στον τομέα των προβιοτικών, επιλέξαμε προσεκτικά τα βακτηριακά στελέχη της νέα σύνθεσης για συνεργική δράση και αποτελεσματικότητα. Η ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση βακτηριακών στελεχών του bacteflora® CRANBERRY συμβάλλει στην εξισορρόπηση του εντερικού μικροβιώματος για την αποφυγή υπερανάπτυξης δυνητικά παθογόνων βακτηρίων, όπως το βακτήριο E. coli. Ως αποτέλεσμα συμβάλλει στη διατήρηση της κολπικής υγείας και την προστασία από ουρολοιμώξεις, μυκητιάσεις και υποτροπές. Κάθε κάψουλα περιέχει 15 προβιοτικά στελέχη με 20 δις ανά κάψουλα, με την εγγύηση της καινοτόμου 4πλής μικροενκαψούλωσης για εξασφάλιση του ζωντανού πληθυσμού των βακτηριακών στελεχών έως την ημερομηνία λήξης.

 

Μεταβιοτικά: Το επόμενο βήμα στην υγεία του εντέρου 

Τα μεταβιοτικά αποτελούν θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά κύτταρα, τα οποία εξασφαλίζουν υψηλή σταθερότητα, καθώς δεν απειλούνται από τα οξέα του στομάχου, τα χολικά άλατα και τα παγκρεατικά ένζυμα. Τα μεταβιοτικά αναγνωρίζονται από τον οργανισμό και ενισχύουν την ομαλή ανοσολογική και φλεγμονώδη απόκριση του οργανισμού.

 

Πρεβιοτικά PreticX® ΧΟS

Οι ξυλοολιγοσακχαρίτες αποτελούν θρεπτικό υπόστρωμα για τα προβιοτικά, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη και το μεταβολισμό τους. Η τεχνολογία του PreticX® (ξυλοολιγοσακχαρίτες – XOS) προσδίδει αποτελεσματική και ισχυρή πρεβιοτική δράση. Λόγω της χαμηλής δοσολογίας που απαιτείται δεν προκαλούνται δυσάρεστες παρενέργειες στο γαστρεντερικό σύστημα, όπως φούσκωμα ή μετεωρισμός.

 

Φυτοσωμιακό Anthocran® cranberry phytosome: Η φυσική προστασία για το ουροποιητικό 

Τα οφέλη του κράνμπερι Anthocran® συνδυάζονται με την καινοτόμο τεχνολογία της Indena Phytosome™ για 100% μεταφορά των δραστικών ουσιών στους ιστούς στόχους. Το Anthocran® cranberry phytosome, λόγω της φυτοσωμιακής τεχνολογίας Indena Phytosome™, δηλαδή του συμπλέγματος κράνμπερι – φωσφολιπιδίων, ενισχύει τη βιοαπορρόφηση των φυτοδραστικών ενώσεων και επιτρέπει στο σώμα να τα απορροφήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το Anthocran® cranberry phytosome αποδεικνύεται αποτελεσματικό σε μικρές ποσότητες. 

 

Μέγιστη προστασία με συσκευασία Activ-vial

Η νέα συσκευασία έχει επιλεχθεί ειδικά για την άριστη αποθήκευση των ευαίσθητων βακτηριακών στελεχών. Οι προηγμένες μέθοδοι κατασκευής εξασφαλίζουν 100% προστασία των προβιοτικών από την υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες, τον αέρα και το ηλιακό φως, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό αφυγραντικό πλαστικό περίβλημα για τη σταθερότητα του προϊόντος και την παράταση της διάρκειας ζωής. Το προσαρτημένο καπάκι εξασφαλίζει άριστο σφράγισμα χωρίς πιθανότητες λάθους κατά το κλείσιμο.  

 

Νέα | bacteflora® CRANBERRY με προβιοτικά και φυτοσωμιακό κράνμπερι