Ιστορία

 

2010

Η ιδέα για την ολιστική προσέγγιση της υγείας υλοποιείται με την ίδρυση της Holistic Med.

Γίνεται από τις πρώτες εταιρείες που συστήνουν τα φιλικά βακτήρια στο ελληνικό κοινό και με χαρτοφυλάκιο μόλις 2 προϊόντων τα φιλικά βακτήρια ξεκινούν το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα.

2015

Η Holistic Med συνεχίζει με την ένταξη και άλλων προϊόντων, βάσει των καθημερινών αναγκών.

Τα bacteflora® γίνονται πια μια ολοκληρωμένη οικογένεια φιλικών βακτηρίων, αποκτώντας την απαιτούμενη εξειδίκευση στην υγεία του εντέρου και κερδίζοντας συνεχώς εμπιστοσύνη για τις λύσεις που προσφέρουν.

2018

Γίνεται επέκταση στα συμπληρώματα διατροφής φυτικών ινών

Σκοπός η ακόμα καλύτερη προσέγγιση σε γαστρεντερικά προβλήματα, όπως η δυσκοιλιότητα και το Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου.

2019

Το επόμενο βήμα στα συμπληρώματα διατροφής είναι γεγονός,

με την ανάπτυξη της εταιρείας στον τομέα των βιταμινών και των μετάλλων, των ω3 λιπαρών οξέων κ.ά.

2020

Ύστερα από 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας και συνεχούς ανόδου, η Holistic Med μετονομάζεται σε OLONEA®.

H OLONEA®, προερχόμενη από την αρχαία ελληνική λέξη ὅλον (τα πάντα, το σύνολο, η ολότητα, η ζωή ως όλον), έρχεται να σηματοδοτήσει την έναρξη μιας νέας περιόδου για την εταιρεία.

2022

Η πρώτη συνεργασία με το εξωτερικό είναι γεγονός και επισφραγίζει την αναγνώριση της ποιότητας, της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας των προϊόντων μας.

Ο Οργανισμός Κώστα Παπαέλληνα, ο ισχυρότερος Όμιλος Προϊόντων Ομορφιάς και Υγείας στην Κύπρο, αποτελεί πλέον συνεργάτη μας και αναπόσπαστο κομμάτι της αλυσίδας προσφοράς των προϊόντων μας.

Σήμερα

Η άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες του κοινού, διατηρεί ακέραιη τη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

Συνεργαζόμαστε με διακεκριμένους επαγγελματίες στο χώρο της υγείας, ενώ έχουμε απευθείας συνεργασία με 800 φαρμακεία σε ολόκληρη τη χώρα. Όλα αυτά τα χρόνια παραμένουμε συνεπείς στις αυξανόμενες απαιτήσεις της εποχής και δημιουργούμε καινοτόμα και επιστημονικά τεκμηριωμένα προϊόντα, με γνώμονα την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα.