H ποιότητα είναι δική μας υπόθεση

 

Δεσμευόμαστε για την υψηλή μας ποιότητα, ασφάλεια και αποτελεσματικότητα και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες μας.

Τεχνολογία

 

Χρησιμοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές μεθόδους πραγματοποιούμε το σύνολο των διαδικασιών αυτοματοποιημένα, γεγονός που δίνει στους χειριστές τη δυνατότητα να ελέγχουν όλα τα στάδια της γραμμής παραγωγής.

Ψηφιακές εφαρμογές και μηχανισμοί ζύγισης, ανάμιξης, πλήρωσης και συσκευασίας εξασφαλίζουν απόλυτη ασφάλεια και υψηλό επίπεδο ποιότητας.

Παραγωγή 

 

Παρακολουθούμε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας έως και τη συσκευασία, ενώ στη συνέχεια φροντίζουμε για την άψογη αποθήκευση αλλά και μεταφορά των προϊόντων μας. Ειδικά εξοπλισμένες αίθουσες, με φαρμακευτικά αποστειρωμένο περιβάλλον, παρέχουν συστήματα εξαερισμού για τον διαχωρισμό σωματιδίων και διαδικασίες φιλτραρίσματος και κεντρικού κλιματισμού για τη μείωση της υγρασίας. Όλες οι κρίσιμες παράμετροι ελέγχονται και καταγράφονται καθημερινά, στο σύστημα ποιότητας της Εταιρείας μας. Έτσι εξασφαλίζονται ιδανικές συνθήκες επεξεργασίας, αποθήκευσης και μεταφοράς ακόμη και των ευαίσθητων ουσιών.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής συμμορφώνονται απόλυτα με τις προδιαγραφές του προτύπου για την Ορθή Παρασκευαστική Πρακτική (GMP).

Κορυφαίες πρώτες ύλες

 

Επιλέγουμε τις καλύτερες πρώτες ύλες με αυστηρά κριτήρια

 

Συνεργαζόμαστε με εγκεκριμένες Εταιρείες στον χώρο των πρώτων υλών, οι οποίες φέρουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για αποδεδειγμένη ποιότητα. Καινοτόμα συστατικά με υψηλή βιοδιαθεσιμότητα δραστικών ουσιών, υψηλό βαθμό απορρόφησης από τον οργανισμό και εξειδικευμένους συνδυασμούς που δρουν συνεργιστικά χωρίς να παρεμποδίζεται η δράση τους. 

Eκτεταμένες και συνεχείς δοκιμές για μέγιστη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Τα προϊόντα μας είναι γνωστοποιημένα στον ΕΟΦ

 

Στην OLONEA® με προτεραιότητα την ασφάλεια, ποιότητα και αποτελεσματικότητα, όλα μας τα προϊόντα είναι γνωστοποιημένα στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), τον κρατικό φορέα για την ασφάλεια φαρμακευτικών προϊόντων. Ως «Συμπληρώματα Διατροφής» ορίζονται τα διατροφικά προϊόντα, αρμοδιότητας ΕΟΦ, με σκοπό τη συμπλήρωση της συνήθους δίαιτας, τα οποία αποτελούν συμπυκνωμένες πηγές θρεπτικών συστατικών και δεν προορίζονται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ

Πιστοποιήσεις ποιότητας και ασφάλειας παραγωγής

 

Στην OLONEA® παρέχουμε τη μέγιστη δυνατή ποιότητα, αποτελεσματικότητα και ασφάλεια, διαθέτοντας όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις.

 

  

Προϊόντα κατάλληλα για όλους

 

Τα επιμέρους συστατικά των σκευασμάτων έχουν ελεγχθεί και πιστοποιηθεί από εγκεκριμένους φορείς, έτσι ώστε να είναι συμβατά με διατροφικές συνήθειες, θρησκευτικές αντιλήψεις και οποιεσδήποτε άλλες επιλογές. 

 

Χωρίς βλαπτικά πρόσθετα,

αλλεργιογόνα, GMO

 

Όλα μας τα προϊόντα δεν περιέχουν πρόσθετα συντηρητικά, γλυκαντικά, αλλεργιογόνα και γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς ή συστατικά και είναι κατάλληλα για χρήση από άτομα με τροφικές αλλεργίες και διαβητικούς.

ΧΩΡΙΣ
ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ

ΧΩΡΙΣ ΛΑΚΤΟΖΗ
ΛΑΚΤΟΠΡΩΤΕΪΝΗ

ΧΩΡΙΣ
ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΧΩΡΙΣ
GMO

ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ
ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ

ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ
ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ

ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΗΤΑ
ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ

ΧΩΡΙΣ
ΣΟΓΙΑ

Πολιτική ποιότητας ISO 9001 : 2015

 

  • Να τηρεί τις νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις,
  • Να παρέχει ασφαλή προϊόντα που θα ικανοποιούν τις απαιτήσεις των πελατών όπως έχουν διατυπωθεί στις παραγγελίες τους, τηρώντας το κόστος σε ανταγωνιστικά επίπεδα,
  • Να απασχολεί προσωπικό που επιλέγεται με βάση τα κριτήρια και τις απαιτήσεις της κάθε οργανικής θέσης, αλλά και τη διάθεση συμμετοχής στο όραμα και τις αρχές της εταιρείας,
  • Να παρακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς, τις κινήσεις των ανταγωνιστών και τις νέες τάσεις και να προσαρμόζει με τον βέλτιστο τρόπο τις μεθόδους της,
  • Να παρακολουθεί συστηματικά και να τηρεί σε υψηλό επίπεδο τον βαθμό ικανοποίησης των πελατών της διασφαλίζοντας ότι οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες τους, λαμβανομένων υπόψη των υποχρεώσεων που προκύπτουν από συμβάσεις και περιλαμβανομένων των τυχόν νομοθετικών και κανονιστικών απαιτήσεων, έχουν προσδιοριστεί και εκπληρώνονται.
  • Να υλοποιεί τους Στόχους Ποιότητας που θέτει, μέσα από την αποτελεσματική διαχείριση τους.
  • Το όνομα ‘’OLONEA’’ να αποτελεί εξασφάλιση για την αξία και την ποιότητα των προϊόντων που παράγει.
  • Για την επίτευξη των παραπάνω ο οργανισμός έχει τεκμηριώσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνο με τις απαιτήσεις του προτύπου ΕΝ ISO 9001:2015, που περιλαμβάνει όλες τις δραστηριότητες που επηρεάζουν την ποιότητα των προϊόντων της καθώς και τις σχέσεις με τους πελάτες. Επίσης η OLONEA ενημερώνεται και συμμορφώνεται με τις κανονιστικές υποχρεώσεις και την νομοθεσία που τυχόν αφορούν και διέπουν το αντικείμενο εργασιών της.
  • Το Σύστημα Ποιότητας είναι το εργαλείο για την ανάπτυξη, βελτίωση και περαιτέρω καταξίωση της OLONEA στην αγορά που κινείται και έχει την αμέριστη στήριξη της Διοίκησης σε θέματα πόρων – μέσων για την αποτελεσματική εφαρμογή και βελτίωση της.
  • Η Πολιτική Ποιότητας που έχει θεσπιστεί είναι κατανοητή από το σύνολο του προσωπικού και αποτελεί καθημερινό του μέλημα η εκπλήρωσή της.

Η Διοίκηση

 


 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ