Νέα | bacteflora® DAILY: Το καθημερινό σου προβιοτικό

Το bacteflora® DAILY καλύπτει αποτελεσματικά τις καθημερινές σας ανάγκες για τη συμπλήρωση του εντερικού μικροβιώματος και την φυσιολογική λειτουργία του εντέρου. Νέα εποχή με καινοτόμες και στοχευμένες αλλαγές, αλλά πάντα σταθερή ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

 

Καθημερινή διατάραξη εντερικού μικροβιώματος

Το εντερικό μικροβίωμα και η λειτουργία του εντέρου μπορεί να διαταραχθεί από πολλούς, καθημερινούς παράγοντες. Την πιο συχνή αιτία διατάραξης του εντερικού μικροβιώματος αποτελούν, συνήθως, οι αντιβιοτικές θεραπείες, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν διάφορα συμπτώματα και κυρίως διάρροια. Μια διατροφή πλούσια σε ζωικής προέλευσης προϊόντα και φτωχή σε φυτικές ίνες μπορεί να επηρεάσει τους πληθυσμούς της εντερικής μικροχλωρίδας. Επίσης, παράγοντες όπως το χλώριο στο νερό, η περιβαλλοντική μόλυνση και το άγχος είναι πιθανό να οδηγήσουν σε δυσβίωση του εντέρου μετονομάστηκε και βελτιώθηκε για να προσφέρει ακόμα καλύτερη προστασία.

Το ενισχυμένο bacteflora® DAILY περιέχει 15 προβιοτικά στελέχη με 20 δις πληθυσμό ανά κάψουλα, πρεβιοτικά ξυλοολιγοσακχαρίτες PreticX™ και 5 μεταβιοτικά στελέχη. Η αναβαθμισμένη σύνθεση 15 προβιοτικών στελεχών με 20 δις ανά κάψουλα, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία, στοχεύοντας στην εξισορρόπηση του εντερικού μικροβιώματος και την ομαλή κινητικότητα του εντέρου. Μπορείτε πλέον να βρείτε το bacteflora® DAILY σε συσκευασία με 10, 30 αλλά και 60 κάψουλες για μεγαλύτερη διάρκεια. 

 

Μελετημένα βακτηριακά στελέχη με υψηλό πληθυσμό ανά κάψουλα για σταθερότητα έως και την ημερομηνία λήξης 

Ανταποκρινόμενοι στις συνεχείς προκλήσεις στον τομέα των προβιοτικών, επιλέξαμε προσεκτικά τα βακτηριακά στελέχη της νέα σύνθεσης. Τα προβιοτικά δεν εμφανίζουν βακτηριοκτόνο ή/και βακτηριοστατική δράση. Κάθε κάψουλα περιέχει 15 προβιοτικά στελέχη με 20 δις ανά κάψουλα, με την εγγύηση της καινοτόμου 4πλής μικροενκαψούλωσης για εξασφάλιση του ζωντανού πληθυσμού των βακτηριακών στελεχών έως την ημερομηνία λήξης.

 

Μεταβιοτικά: Το επόμενο βήμα στην υγεία του εντέρου 

Τα μεταβιοτικά αποτελούν θερμικά απενεργοποιημένα βακτηριακά κύτταρα, τα οποία εξασφαλίζουν υψηλή σταθερότητα, καθώς δεν απειλούνται από τα οξέα του στομάχου, τα χολικά άλατα και τα παγκρεατικά ένζυμα. Τα μεταβιοτικά αναγνωρίζονται από τον οργανισμό και ενισχύουν την ομαλή ανοσολογική και φλεγμονώδη απόκριση του οργανισμού.

 

Πρεβιοτικά PreticX® ΧΟS

Οι ξυλοολιγοσακχαρίτες αποτελούν θρεπτικό υπόστρωμα για τα προβιοτικά, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη και το μεταβολισμό τους. Η τεχνολογία του PreticX® (ξυλοολιγοσακχαρίτες – XOS) προσδίδει αποτελεσματική και ισχυρή πρεβιοτική δράση. Λόγω της χαμηλής δοσολογίας που απαιτείται δεν προκαλούνται δυσάρεστες παρενέργειες στο γαστρεντερικό σύστημα, όπως φούσκωμα ή μετεωρισμός.

 

Μέγιστη προστασία με συσκευασία Activ-vial

Η νέα συσκευασία έχει επιλεχθεί ειδικά για την άριστη αποθήκευση των ευαίσθητων βακτηριακών στελεχών. Οι προηγμένες μέθοδοι κατασκευής εξασφαλίζουν 100% προστασία των προβιοτικών από την υγρασία, τις υψηλές θερμοκρασίες, τον αέρα και το ηλιακό φως, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό αφυγραντικό πλαστικό περίβλημα για τη σταθερότητα του προϊόντος και την παράταση της διάρκειας ζωής. Το προσαρτημένο καπάκι εξασφαλίζει άριστο σφράγισμα χωρίς πιθανότητες λάθους κατά το κλείσιμο.  

 

Νέα | bacteflora® DAILY: Το καθημερινό σου προβιοτικό
Συσκευασία του προβιοτικού bacteflora® DAILY της OLONEA, το οποίο είναι το ιδανικό καθημερινό προβιοτικό για τη διατήρηση μιας υγιούς εντερικής χλωρίδας.