Νέα | Νέο προϊόν riganobiotic® EXTRA

Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη μας και την παραγωγή προϊόντων σχεδιασμένα αποκλειστικά για τις ανάγκες σας, δημιουργήσαμε το riganobiotic® EXTRA.

 

Το νέο μας προϊόν είναι βασισμένο στην ελληνική ρίγανη Origanum vulgare ssp. hirtum, η οποία είναι διεθνώς αναγνωρισμένη ως η καλύτερη ποικιλία ρίγανης. Η ελληνική ρίγανη διαθέτει ισχυρές αντιμικροβιακές ιδιότητες, καθώς έχει την ικανότητα να δρα ενάντια σε βακτήρια, μύκητες, ιούς και παράσιτα. Η ισχυρή αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδης δράση της προστατεύει τον οργανισμό από τις ελεύθερες ρίζες και τη δημιουργία φλεγμονωδών αντιδράσεων. Σε συνδυασμό με τη βιταμίνη D3 σε μορφή χοληκαλσιφερόλης για άμεση απορρόφηση και τη βιοτίνη συμβάλλει συνολικά στην υγεία και την καλή λειτουργία του οργανισμού.

Είναι κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού και του γαστρεντερικού συστήματος, σε περιπτώσεις κρυολογήματος και γρίπης, Συνδρόμου Ευερέθιστου Εντέρου, Ιδιοπαθών Φλεγμονωδών Νόσων του Εντέρου, αλλά και σε περιπτώσεις Βακτηριακής Υπερανάπτυξης του Λεπτού Εντέρου και δυσβίωσης. 

Μοναδικά χαρακτηριστικά Origanum vulgare ssp. hirtum

  • Η ελληνική ρίγανη διαθέτει η υψηλή περιεκτικότητα σε έλαιο, σε ποσοστό που φτάνει έως και 8%, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη ποικιλία που αποδίδει περίπου 2% έλαιο.
  • Το έλαιο της ελληνικής ρίγανης έχει υψηλή αναλογία σε δραστικά συστατικά, καρβακρόλη και θυμόλη. Η περιεκτικότητα καρβακρόλης μπορεί να φτάσει έως και 95%.

Καινοτομία riganobiotic® EXTRA 

Το νέο προϊόν της ΟLONEA® διαθέτει μια σειρά από καινοτόμα ποιοτικά χαρακτηριστικά 

  • Εντεροδιαλυτή κάψουλα για απελευθέρωση των δραστικών συστατικών απευθείας στο έντερο, έτσι ώστε να μην προκαλούνται ερεθισμοί στον εντερικό και στομαχικό βλεννογόνο.
  • Υψηλό ποσοστό καρβακρόλης στο 80% και σωστή αναλογία με τη θυμόλη στο 6%
  • Φυσική μέθοδος απόσταξης χωρίς τη χρήση χημικών μέσων.
  • Η βιοτίνη συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία του εντερικού βλεννογόνου.
  • H βιταμίνη D₃ ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος. Συμβάλλει στην ενίσχυση του εντερικού επιθηλιακού φραγμού και στην εξισορρόπηση του εντερικού μικροβιώματος.

 

Βρείτε το διαθέσιμο σε φυσικά καταστήματα και σε online σημεία πώλησης

Νέα | Νέο προϊόν riganobiotic® EXTRA