Αγάπησε το μικροβίωμα σου

Βρες και εσύ το δικό σου bacteflora

και βρήκες τη λύση

Με φυσική D-Mαννόζη

Νιώσε ελεύθερη από τις ουρολοιμώξεις

το άλφα στο ωμέγα

Ιχθυέλαιο με 92% Ω3 λιπαρά οξέα

Συντηρητικά    |     Λακτόζη    |     Λακτοπρωτεΐνη    |     Ζάχαρη    |     Φρουκτόζη    |     Τεχνητά Γλυκαντικά    |     Τεχνητές Χρωστικές & Αρωματικές Ουσίες    |     Γλουτένη    |     Σόγια    |     Μαγιά    |     Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς & Συστατικά    |    

Βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, φυσικά με την OLONEA®


Nοιαζόμαστε
φυσικά για εσάς ως

OLON

[αρχαία ελληνική] ὅλον, (τα πάντα, το σύνολο, η ολότητα, η ζωή ως όλον)

ΓΙΑΤΙ OLONEA
εμπνεόμαστε από τη φύση        δημιουργούμε με βάση την επιστήμη        διασφαλίζουμε υψηλή ποιότητα        κατάλληλα για όλους        χωρίς πρόσθετα, αλλεργιογόνα, GMO        φυσικά υγιείς        φυσικά με την OLONEA        αυτή είναι η υπόσχεσή μας!

Η ποιότητα
είναι δική μας
υπόθεση

Δεσμευόμαστε για την υψηλή μας ποιότητα,ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και τις εξαιρετικές πρώτες ύλες μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Μικροβιοτικά για την εξισορρόπηση του εντερικού μικροβιώματος και τη βελτίωση γαστρεντερικών διαταραχών. Οι μοναδικοί συνδυασμοί μικροβιοτικών και άλλων δραστικών συστατικών δημιουργούν εξειδικευμένα προϊόντα για τα παιδιά, τη γυναίκα, το ανοσοποιητικό και γαστρεντερικό σύστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Κλινικά μελετημένα βακτηριακά στελέχη και φυτικές ίνες για την αποκατάσταση της κινητικότητας του εντέρου. Ανακουφίζουν από τη δυσκοιλιότητα με απόλυτα φυσικό τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Ιχθυέλαιο, φαρμακευτικής καθαρότητας, χωρίς βαρέα μέταλλα και επίγευση ψαριού, για την υποστήριξη της καρδιάς, της όρασης, του εγκεφάλου και των οστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Φυσική D-μαννόζη από σημύδα σε συνδυασμό με άλλα κλινικά μελετημένα συστατικά, δημιουργούν εξειδικευμένα προϊόντα για την αντιμετώπιση και την πρόληψη ουρολοιμώξεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Rhodiola rosea, γνωστή και ως χρυσή ρίζα, για φυσική θωράκιση του οργανισμού έναντι στρεσογόνων παραγόντων. Μοναδικοί συνδυασμοί εκχυλίσματος Rhodiola rosea, βιταμινών, μετάλλων και αμινοξέων ιδανικοί για κάθε ανάγκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Ελληνική ρίγανη Origanum vulgare ssp. hirtum με ισχυρές αντιμικροβιακές, αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, χάρη στα δραστικά της συστατικά, τη καρβακρόλη και τη θυμόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Βιταμίνες και μέταλλα σε καινοτόμο μορφή για 24ώρη κάλυψη, υψηλή βιοδιαθεσιμότητα και άμεση απορρόφηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σημεία πώλησης

Βρείτε μας σε φυσικά και online φαρμακεία

Nεότερα άρθρα
από τους Oloneans

Αναζητείστε τις λύσεις που χρειάζεστε και ανακαλύψτε την έμπνευση που θα σας δώσει δύναμη.
Μείνετε φυσικά υγιείς, φυσικά με την OLONEA.

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ